Service & Ondersteuning

Het leveren van software is een, maar vormt vaak maar voor een deel een oplossing. Estec Software levert een oplossing in de vorm van software en service & ondersteuning. We willen de vanzelfsprekende service & ondersteuning graag nog eens benoemen. We vinden het belangrijk dat een gebruiker van onze software in geval van vragen of storingen zo snel mogelijk wordt geholpen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er een minimaal oponthoud ontstaat.

Naast het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele storingen vinden wij het belangrijk een wisselwerking te hebben met onze klanten. Door deze wisselwerking kunnen wij de software nog beter afstemmen op de wensen van de gebruikers. Een 'spar' momentje kan inspratie opleveren die kan leiden tot nog betere oplossingen.

Ook onderhoud is van belang. Zo weet u zeker dat uw programma niet veroudert en onbruikbaar wordt. ESTEC SOFTWARE wil u graag ondersteunen bij het gebruik van ESTEC ORDER en andere software. Hiervoor bieden wij u onderstaande standaardmogelijkheden. Andere vormen van ondersteuning kunnen in overleg uitgevoerd worden.

Service-abonnement

Op basis van dit abonnement bieden wij u telefonische en/of online ondersteuning, verbeterde versies van ESTEC ORDER en hulp bij het aanmaken of wijzigen van formulieren.
Online ondersteuning wordt bijvoorbeeld gebruikt bij gebruikersondersteuning, instructie, installatie van verbeterde versies of het aanpassen van formulieren. Eventuele ondersteuning buiten de normale werktijden is op afspraak mogelijk.

Nacalculatie

Bij ondersteuning op basis van nacalculatie worden alleen de werkelijk gemaakte kosten gefactureerd en eventuele updates worden tegen een gereduceerd tarief verstrekt.
Ondersteuning bij het gebruik van andere software dan waarop een abonnement betrekking heeft wordt altijd op basis van nacalculatie verricht.

Algemeen

Voor door ons toegeleverde software van derden is vaak een helpdesk van de fabrikant of distributeur beschikbaar. Maar ook hiervoor staan wij voor u klaar bij vragen of problemen. Ook hierbij worden alleen de werkelijk gemaakte kosten gefactureerd.