Over ons

Estec Software® is sinds 1995 actief met verkoop van hard- en software en het ontwikkelen van maatwerk. In 1997 werden de activiteiten uitgebreid met de verkoop van in Nederland ontwikkelde software voor orderverwerking, facturering en een bijbehorend boekhoudprogramma.

Steeds vaker werd gevraagd naar uitbreidingsmogelijkheden. En omdat wij van mening waren en nog steeds zijn dat software er voor u is en niet andersom, zijn wij naast onze maatwerkactiviteiten in eigen beheer gestart met het ontwikkelen van Estec Order. Hét softwaresysteem voor orderafhandeling, facturering, inkoop en voorraadbeheer. In dit systeem hebben wij onze ervaring en de wensen van onze klanten en relaties vrij baan gegeven.

Omdat veel gebruikers de boekhouding uitbesteden en daarom graag dezelfde boekhoudsoftware gebruiken als hun administratiekantoor hebben wij besloten geen boekhouding te integreren. Veel boekhoudprogramma's hebben een mogelijkheid om te importeren. Daarom is in een koppeling voorzien voor gegevensuitwisseling met deze boekhoudprogramma's.

Estec Software® bestaat uit een kleine ploeg enthousiaste specialisten die een persoonlijke benadering en een flexibele werkwijze, gepaard met een groot gevoel voor service steeds op de eerste plaats hebben staan.